085 44 44 240
9.00 - 17.00

Wie zijn wij? Over Haldo

Haldo Bouwmaterialen & Zagerij is uw (online) bouwwarenhuis. U gaat verbouwen? Wij hebben het beste product voor de beste prijs. 

Van isolatiemateriaal tot gipsblokken, van ijzerwaren tot kunststof (af)bouwmaterialen en van panlatten tot zelfgezaagd douglas- en eikenhout. Ons brede en grote inkoopnetwerk resulteert in een zeer uitgebreid productaanbod, alle materialen onder één (online) dak, zeer snelle levering en grootschalige en dus voordelige inkoop. Verder beschikken wij over productspecialisten die u kunnen adviseren bij uw (mogelijke) verbouwing!

Onze webshops:


Haldo Bouwmaterialen

Haldo-bouwmaterialen.nl 

 


Van isolatiemateriaal tot gipsblokken en van panlatten tot bouwfolie. Haldo Bouwmaterialen is de webshop met een zeer groot aanbod diverse bouwmaterialen die u ook bij uw bouwstoffenhandel zou vinden. Echter met scherpe online prijzen en de kwaliteit van de vakman

Haldo IJzerwaren

Haldo-ijzerwaren.nl

 


Van schroeven tot speciekuipen en van purschuim tot keilbouten. Haldo IJzerwaren biedt u een zeer groot assortiment ijzerwaren. Deze ijzerwaren worden direct geleverd vanaf 1 van de grootste ijzerwaren magazijnen van Nederland. Gratis bezorging en 24-uurs levering! 

Haldo Kunststofbouw

Haldo-kunststofbouw.nl

 


Van Keralit tot Vinyplus en van HPL platen tot kunststof vensterbanken. Haldo Kunststofbouw is gespecialiseerd in kunststof afbouwmaterialen voor bijvoorbeeld uw gevel maar ook binnenshuize toepassingen. Duurzame materialen en onderhoudsarm!  

Haldo Hout

Haldo-hout.nl 

 

                                     Van fijnbezaagd eikenhout tot een een strakke Douglas schutting. Haldo Hout biedt de producten aan vanuit onze eigen zagerij. Wij zagen alles voor u op maat waardoor (bijna) alles mogelijk is. Directe inkoop vanaf het bos resulteert in lokaal duurzaam hout en lage kosten!