0575 - 469090
9.00 - 17.00

Houthandel Gelderland

Houthandel Gelderland

Houthandel Gelderland. Haldo Bouwmaterialen & Houtzagerij is uw Houthandel voor Gelderland en omgeving. Onze Houthandel biedt eigen gezaagd Douglas- en Eikenhout. Tevens kunnen wij bijna elke houtsoort leveren via onze Houthandel in Zutphen.

Via onze houthandel in Zutphen kunnen wij nagenoeg alle houtsoorten en plaatmaterialen leveren. Wij beschikken over een groot inkoopnetwerk in heel Nederland maar ook lokaal waarbij we bijvoorbeeld veel panlatten, vuren balken, Underlayment en OSB platen in- en verkopen. Op zoek naar Houthandel Gelderland? Kom gerust eens bij ons langs! 

Haldo Bouwmaterialen en Houtzagerij is uw Houthandel voor Gelderland en omgeving. 

Eikenhout Gelderland

Onze houthandel en zagerij in de buurt van Gelderland is gespecialiseerd in het zagen van Eikenhout. Wij zagen alles op bestelling dus (bijna) alle afmetingen zijn mogelijk! 

Bekijk via onderstaande links ons aanbod via de webshop. Voor afwijkende maten verzoeken wij u contact met ons op te nemen. 

Eiken planken

Eiken balken

Douglas hout Gelderland

Onze houthandel en zagerij in de buurt van Gelderland is gespecialiseerd in het zagen van Douglas hout. Wij zagen alles op bestelling dus (bijna) alle afmetingen zijn mogelijk! 

Bekijk via onderstaande links ons aanbod via de webshop. Voor afwijkende maten verzoeken wij u contact met ons op te nemen. 

Douglas planken

Douglas balken

Houtzagerij Gelderland

Onze houtzagerij en houthandel in de buurt van Gelderland beschikt over een Woodmizer zaag die zeer secuur kan zagen. Doordat wij nog kleinschalig opereren is er direct contact met de zager zodat we altijd perfect op uw wensen kunnen spelen. Dus bent u op zoek naar een houtzagerij of houthandel in de buurt van Gelderland? Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie!